CSFBdirect

CSFBdirect има няколко много полезни нововъведения в онлайн услугите, които предлага. Най-важното е възможността, която е предоставена на клиентите им да сравнят техните позиции с някой от индексите като: S&P 500, Nasdaq, DJIA. CSFBdirect доставя изобилие от обучително съдържание на техният сайт почти за всичко свързано с онлайн инвестирането от основните неща до информация за данъците. Фирмата дава на клиентите си изключително изчерпателна информация в собствените си доклади, а също така и осигурява достъп до изследвания на Zacks и S&P. CSFB е една от няколкото фирми които осигуряват незабавен достъп до търговските си възможности веднага след откриването на акаунта.

Основни предимства:

CSFBdirect онлайн клиенти имат достъп до повече от 18 типа различни модифициращи се по желание на клиента акаунти. Благодарение на това жсеки един клиент може да получи персонализирана информация точно тази която го интересува, а не да бъде затрупан с ненужна такава и да си загуби времето в търсене на „игла в купа сено“. Може да се получат ценни съвети за управлението на портфолиото на клиента срещу съобразена такса. CSFBdirect осигурява клиентите си помощни средства за информиране на клиентите си по отношение на авоарите вложени в микса на портфолиото им. Фирмата предлага добре интегриран сайт изпълнен с котировки, графики, таблици, новини и изследвания. Друга услуга която е включена са реалновременните новини от Dow Jones.

CSFBdirect разполага с авоари на клиенти на стойност около $23 милиарда и с повече от 1 милион акаунта. Работят около 1650 служители. И всичко това съчетано с престижното име на собственика със сигурност вдъхва доверие в клиентите. Ето някои от наградите които са спечелени през последния период:

: • А number one  „4-Stars“ rating in March 2001by Barron’s

  • „Best of the web“ in March 2001 by Forbes.com
  • „Best Online Brokers Service“ in March 2001 by Software Information Industry Association (SIIA)
    • „#1 Online Brokerage“ in March 2001 by the American Association of Individual