Charles Schwab онлайн инвестиране

CS остава на върха на Интернет онлайн инвестирането. Той отново повиши онлайн-предлагането си, с което доказа инвеститорския опит. Например, CS засили образователното съдържание, осигурявайки 2 нови курса, озаглавени „Финансови съвети“ и „Управление на портфолио“. Той помага на своите клиенти да постигнат поставените цели, осигурявайки им прогнозиране посредством графики.

Ключови положения

CS предлага едностранна интеграция на квоти, графики, новости, изследвания и търговия. Дава се възможност за проверка състоянието на сметка в реално време, сигурност на представяните данни и изчисление на части на такси онлайн.

Charles Schwab&Co,Inc e най-големия доставчик на онлайн инвестиционни услуги с 3 милиона активни сметки. На инвеститорите се предлага успешна комбинация от последните интернет и телекомуникационни средства и персонално обслужване по всяко време от брокерите и персонала на фирмата в 319 представителства поддържани от 4 сервизни центъра. Charles Schwab разполага с авоари на стойност 264 милиарда долара и всяка седмица се извършват транзакции на стойност 11,5 милиарда долара -което прави фирмата една от най-големите в сферата на е-соттегсе в света. Фирмата е наградено с множество престижни награди за лидерството си в технологията, като Gartner Group’s Excellence in Technology Award, the Global Information Infrastructure Award for the Top Commerce site, CIO 100 Award. Schwab също е начело ж класациите за онлайн-брокер на J.D Power & Associates, Forrester, SmartMoney Magazine and Money Magazine. Компанията е пионер в онлайн инвеститорски и продажбени технологии.Член е на SIPC/NYSE.