Брад Пит споделя, къде е "най-доброто място за секс"

Един от най-сексапилните актьори на Холивуд Брад Пит за пореден път опроверга слуховете, че нещата между него и Анджелина Джоли не вървят и двойката може да се разпадне, съобщиха в. „Сън“ и в. „Комсомолская правда“.

Казвайки, че „в живота му има любов“ и наричайки Анджелина Джоли „сродна душа“, Брад Пит още веднъж потвърди пред целия свят, че има потресаващи деца и потресаваща спътница в живота!

В интервю за сп. „Parade“ актьорът разказа, че досега не е сключил брак с Джоли, тъй като не са узаконени навсякъде гей браковете. Той обаче не изключва възможността един ден двамата да минат под венчило. На въпроса дали не се притеснява, че един ден децата му могат да станат хомосексуалисти, Пит признава: „Не, никак.“ Той желае децата му да живеят живота, който сами са си избрали и той да е пълноценен. Надява се да успее да ги научи да бъдат такива, каквито те наистина искат да са.

Брад Пит признава, че средствата за информация непрекъснато се намесват в живота му с Анджелина Джоли, но те се стараят да се отнасят към това спокойно и да не обръщат внимание на всичко, което се пише или говори за тях. Единственото, което го ядосва, е когато се опитват да му кажат какви трябва да бъдат и как трябва да се държат.

Пит признава още, че напоследък животът му е претърпял огромна промяна. Навремето той не е искал да има деца, сега е дошло времето за голямо семейство. „Сега децата са най-ценното в живота ми“ – признава Брад Пит.

„Те ме разсмиват, понякога ме ядосват, дразнят ме, но в края на деня си мисля, че това е прекрасно. Когато животът наистина е добър, той е в малък безпорядък“, казва още звездата.

Брад Пит споделя, че въпреки шестте си деца и натоварения работен график намира време да остане насаме с Джоли.

„Тайната каменна пещера зад водопада в моя басейн – това е най-доброто място за секс“ – разкрива Брад Пит тайната на щастливия си съвместен живот с Анджелина Джоли. [Actualno.com]