Бившият съпруг на Ирена от ББ4 предостави нейни голи снимки

Бившият съпруг на наскоро изгонената от Big Brother моделка Ирена – Калин Стоянов разкри доста любопитни подробности от интимния им живот. Той е категоричен, че двамата са се разделили не заради друго, а заради безбройните й изневери.

„Заварвал съм я десетки пъти в леглото ни с друг. Толкова пъти ми е изневерявала, че вече съм им изгубил бройката. И с нормални мъже, и с политици, спортисти, с влиятелни бизнемсмени – въбще и с доста известни личности.
Беше интимна със сина на бизнесмена Антон Рашев – Димитър, с Боби Ръгбиста от миналия сезон на Big Brother. Вече нямах и сили да ревнувам. И дори щях да спра да я съдя, ако не правеше всичко пред очите на детето ни. На дъщеря ми Мирела, която не ми позволява да виждам“, категоричен е Калин.

След това категорично отрича обвиненията, които тя отправи чрез него в ефир – че системно я е тормозел физически.

„Пълни глупости. Вдигнал съм ръка срещу нея само веднъж – в една дискотека, когато я заварих с поредния любовник и нервите ми не издържаха“, признава той. После сякаш, за да си отмъсти за всичко казано от Ирена, предостави и нейни горещи актови снимки от бурния им семеен живот…