Анна Семенович: "Никога не спя с мъж, с който работя"

Бюст №1 в историята на фигурното пързаляне в Русия Анна Семенович разкри някои от своите сексуални предпочитания в откровено интервю за Жизнь.ру.

Едрогърдата красавица придоби още по-голяма слава, след като окачи кънките на пирона. Благодарение на пищните си форми 28-годишната ексспортистка стана един от най-търсените модели в родината си, засне умопомрачителни сесии за руските „Maxim“ и „ХХL“, снима се и в киното.

Предлагаме ви част от интервюто на бившата фигуристка:

– Анна, на какво си способна заради кариерата си в киното и славата? Може ли да се те видим в откровени сексуални сцени?

– Никакъв секс! Аз съм с пуританско възпитание. Считам, че жената е по-привлекателна, когато не е напълно гола. Защо да се събличам до край, след като и пооблечена съм достатъчно популярна и хората ме познават.

– Значи ти си доста консервативен човек. А в любовта как си? Предпочиташ постоянството ли?

– Да, аз имах две дълги връзки. И много обичах мъжете си. С първия три и половина години, с втория почти пет. Ако мъжът не ме привлича в леглото, ще му каза направо, че го напускам. И смело напред!

– Какво трябва да притежава твоят мъж?

– Да е честен с мен, да ме разбира, да ми дава свобода. Не просто да ме обича, а искрено да ме обича. Анна Семенович не е играчка като ново Бентли или нова къща. Важно е да ме обича заради самата мен.

– Как се запозна с първия ти мъж?

– На един купон. Каза ми: „Толкова си красива, а скучаеш?! Длъжен съм да те направя щастлива, за да се усмихваш винаги“. Годините ми с него бяха едни от най-щастливите в живота ми. Но тогава бях 18-20 годишна. Тренирах много, деца не исках, исках да печеля медали на Олимпийските игри, на световните първенства.

– Сега сърцето си свободно ли е?

– Да. Ако се намери мъж, който да ми предложи брак и семейство, на мига ще оставя шоубизнеса. Ако имам дете, ще отделям цялото си време на него. Но да имам дете и съпруг, съм го планувала след около две години.

– Постоянно името ти се свърза с известни актьори, спортисти. Имала ли си нещо интимно с някой от тях?

– Това се поредните измислици. Аз си имам правило – никога не спя с мъж, с който работя.

– Каква е Анна Семенович в леглото – романтична, нежна, страстна, емоционална?

– Всякаква! Скучно е да бъда само романтична, само страстна… [Gol.bg]