Андрей и Иван с вечерно шоу по Нова ТВ

Едни от най-популярните водещи на Би Ти Ви – Иван и Андрей, със сигурност напускат частната медия и се местят в големия й конкурент Нова телевизия където ще работят по три напълно нови проекта. Устатите водещи и успешни продуценти от есента ще имат ново вечерно шоу, научи БЛИЦ от близки до проекта.

Въпреки че от Би Ти Ви категорично отричат да са уведомени за трансфера, по коридорите на медията се шушука, че двамата шоумени си тръгват заради непреодолим конфликт със Слави Трифонов.

Андрей разказа пред столичен вестник, че причините за напускането им са чисто професионални. “Ние сме много благодарни на Би Ти Ви за всеотдайната подкрепа, но имаме право да изберем кое е най-доброто за продуцентската ни къща „Междинна станция“.”

Андрей Арнаудов и Иван Христов са приятели от детинство. Те са автори, водещи и съпродуценти на ток шоуто “Сблъсък”, което първоначално тръгва по телевизия ден през 2000г., а през 2001 се мести в Би Ти Ви. Няколко години по-късно стават продуценти и водещи на изключително успешните предавания „Това го знае всяко хлапе“ и особено „Мюзик Айдъл” [БЛИЦ]