Андреа скача на бой

Грандиозен скандал се е завихрил на втория конкурс за отглеждане на сочни “Баш дини”, организиран от мастика “Пещера”. Специален гост на събитието била фолк звездата Андреа, а като водещи се изявили актьорите Краси Радков и Мариян Бачев. Вторият нашумя с пародийния образ на Андреа Опулева.

Разбрала, че ще застане на една сцена с имитатора си, блондинката категорично заявила на организаторите, че не желае той да я имитира по време на конкурса. Така Бачев се появил с друг свой образ – този на търговеца Седларов-син.

Зад кулисите на шоуто Андреа не се стърпяла и налетяла на актьора с опит да му набие шамар. Мариян обаче реагирал навреме и останал невредим. Комикът теглил една сочна псувня на чалгаджийката, която в този момент била възпрепятствана от Краси Радков, който я усмирявал с думите „Спри се ма, урод!“.

Намесата на организаторите прекратила скандала. Те заплашили Андреа, че ако не изкара докрай ангажимента си ще и резнат хонорара. Така блондинката се кротнала и довършила участието си.

/ kliuki.net