J-Ro и PhatPhillie идват като Likwit Bumz

След фурора предизвикан от Dj Premier & Blaq Poet, BLOK Entertainment представя и новото си хип-хоп изкушение – J-Ro от The Alkaholiks и PhatPhillie (Bum Squad DJ’s), които идват като Likwit Bumz.

В хип хоп свят изпълнен с коли, жени и насилие много хора са забравили едно от основните правила на тази сцена- да се забавляваш – нещо на което са се посветили тези изпълнителите от The Alkaholiks. Известни още като The Liks те оставят своя отпечатък в хип хоп историята с 5 разцепващи албума, в които фигурират гости като Busta Rhymes, Q-Tip, Diamond D и други, а когато започват да излизат на сцена рамо до рамо с величия като KRS One, Ice Cube & Too Short.

В средата на 90-те те сформират The Likwit Crew, съвместно с Xzibit, Defari, King Tee, Lootpack и  Dilated Peoples.

Още от началото на кариерата си J-Ro, изпъква с рими, изпълнени с невероятно чувство за хумор и ирония, които са и отличителният белег на The Alkoholiks и най-добре знае как да се погрижи за високия градус на настроение.

След дългогодишно приятелство и множество съвместни изяви J-Ro и Phat Phillie, resident DJ в най-култовия клуб в Хърватска Aquarius и предпочитан гост в най- горещите клубове в цяла Европа, ще представят на българските фенове първия концерт на Likwit Bumz.

Българските фенове, които присъстваха на концерта на Naughty By Nature в София вече имат представа на какво е способен Phillie зад грамофоните, а в комбинация с J-Ro нещата не могат да бъдат описани с думи. Tова е нещо, което трябва да се изживее.

mp3.bg