21-годишен пловдивчанин е заподозрян в извършен грабеж

21-годишен пловдивчанин е заподозрян в извършен грабеж. Вчера в Шесто РУМВР се оплакала 78-годишна жена, че ден преди това около 15 часа в централните гробища била нападната от непознат, който й отнел дамската чанта. В нея жената носела 200 лева, златен синджир и карта за пътуване в градския транспорт. След извършените оперативно-издирвателни действия полицаите попаднали в следите на  К.К., криминално проявен, който е задържан в ареста за 24 часа. Вещите, отнети при грабежа, са издирени и иззети.
Варненец е заловен в момент на кражба в града. Тази нощ около 2 часа бил получен сигнал във Второ РУМВР, че в необитаем апартамент на ул.”Петко Каравелов” е проникнал крадец. Незабавно на адреса бил изпратен полицейски автопатрул, който задържал гастрольора докато товарел водопроводни части и метални съдове. Х.Х./32г./ ще остане в полицейския арест за 24 часа.
Трима младежи са заловен с наркотици в Пловдив и един – в Асеновград. В апартамент на ул.”Скопие” в Пловдив полицаи от Първо РУ МВР заловили Д.В./ 23 г./ с 0.741 грама марихуана и И.Р./ 24 г./ с 0.1104 грама марихуана. На улицата при претърсване в джип “Ландроувър”, с водач И.П./27г./, са били открити още 0.744 грама марихуана. В Асеновград е бил заловен И.С./20 г./, който е известен на полицията, с 3.19 грама марихуана. Четиримата са задържани за 24 часа в ареста.