2009-та е годината на синьото злато

„Синьото злато“ така си позволиха да нарекат денима модните дизайнери. Това все по-предпочитано облекло от всички напоследък зае първа линия в колекциите на много световно известни личности в сферата на модата. Мястото на панталона в гардероба е изцяло заместен от синьото удобство. В годината на кризата, която за съжаление не подмина и модния бизнес, всички творци на красота заложиха на ефектното, практично и достъпно облекло за всяка дама, а именно дънките.

За привърженичките на класиката си остава линията на правите дънки, които са подходящи за ежедневието, могат да се носят както на висок ток, така и на равна обувка, за комбинирането им е необходимо не до там претенциозна блузка, нещо спортно елегантно е най-подходящо.

За по-смелите дами вариантите тази година са два и се мятат в двете крайности:

-тесни крачоли, така познатите ни тип пура, новото е само цветните мотиви, които наложиха италианските дизайнери, а според тях цветът трябва да е много, много светъл деним почти бял. За този модел подходящи са обувките на висок ток или платформа, а изборът на блуза може да е доста по-смел ( риза с жабо или нещо по-шармантно)

-широк крачол, това са наистина едни удобни и много предпочитани дънки от близкото минало, хубавото е, че зашитите басти малко под талията позволяват на дамите с широк ханш да подчертаят предимствата си и да прикрият успешно недостатъците. Този тип деним е също подходящ за носене на ток, но може и на равна обувка. Блузата, която ще изберете за комбинация е добре да е много вталена и да контрастира на джинсите, широките блузи са абсолютно забранени!

– За екстравагантните дами модните светила наложиха като линия дънки тип потури също цвета, на които е доста светъл деним, но тук са почти задължителни кръпките. Разбира се това е дреха, която би стояла добре на доста слаби дами, които предпочитат спортния стил и ефектна визия.

Е, след като помислиха за всички дами, творците на висша мода представиха новите си модели на модните подиуми в Милано и призоваха всички да обновят гардеробите си в един стил малко по-неглиже и доста по-удобен и подходящ за нашето ежедневие! kozmetikata.com