Семинар на тема “Организация на разследващите органи в МВР за приложението на промените в НПК”

Форумът, иницииран от Министерството на вътрешните работи с подкрепата на фондация “Ханс Зайдел”, ще се проведе на 10 и 11 май в хотел “Принцес”.
Пресконференция – 10 май /понеделник/ от 12.30 часа

Министър Цветан Цветанов ще открие  семинар на тема “Организация на разследващите органи в МВР за приложението на промените в НПК”. В двудневния форум ще участват разследващи полицаи, началници на районните управление на СДВР и ОДМВР-София, на Охранителна полиция и на ГД “Гранична полиция”, представители на прокуратурата. Той е реализиран с подкрепата на фондация “Ханс Зайдел”.
Ще се дискутират проблеми, свързани с организацията по прилагането на промените в НПК, с очакваните проблеми при приложението на промените от разследващите органи на МВР, с пътищата за осигуряване на законосъобразното и успешното осъществяване на дейността по разследването, взаимодействието  на полицейските структури и др.
Повече за целта на организирания форум можете да научите на пресконференция, която ще се проведе на 10 май /понеделник/ от 12.30 часа в хотел “Принцес” на бул. “Мария Луиза” № 131.