Първи контакти с Риби

Можете да намерите Риби в центъра на една социална група, обикновено заобиколени т обожатели. Обичайният чар и добрата им природа привличат хората към тях. Факт е, че ако Риби не са обожавани – се свиват в ъгъла. Добър начин за установяване на контакт с тях са театъра, картините, телевизията или каквото и да било изкуство. Това привлича интереса на Риби веднага. Друг сигурен начин е да се започне дискусия за окултизма. Много от Риби вярват, че техните души са дошли от минали същества. След като веднъж сте започнали, оставете Риби да монополизират разговора. Ако не сте добре запознати с темата, те ще ви помогнат да я разберете.
На първата среща предложете ресторант, в който се танцува-Ри-би обичат да танцуват. Можете също да използвате интереса им към окултизма, като предложите някакъв сеанс. По всякакъв начин се опитайте да им направите комплимент, те ужасно се нуждаят от подкрепа. Не предлагайте коктейл преди яденето, ако не сте сигурен, че Риби ще го понесе.
Хората, родени под знака на Риби, обичат всякакви течности, но алкохолът предизвиква тревога у тях. Най-големият процент алкохолици е между хора от този знак. Те имат лоши диетични навици, така че бихте им направили добро, ако ги контролирате в тази област. Тяхното здраве не е много стабилно“и те се нуждаят от помощ, за да се откажат от лошите навици. Ако приемете положително и ентусиазирано отношение към здравето им, не само ще ги направите по-здрави и по-щастливи, но и ще удовлетворите тяхната нужда от здрав пазител и съветник. Ако давате подаръци, знайте, че жената Риби обича цветовете на морето. Шалове или облекло в тези цветове и харесват. За него опитайте някаква биографична книга, книга за окултизъм или с поезия. Не забравяйте, че техен любим автор е Шекспир. Когато стигнете до момента, когато те се нуждаят от любов, най-подходящо е топлото място с вода – опитайте във ваната или намерете за тази цел басейн за двама.