Премиерът Бойко Борисов и министри ще посетят Варна

По покана на Н.Пр. Джеймс Уорлик министър-председателят и министрите на вътрешните работи Цветан Цветанов, на външните работи Николай Младенов, на отбраната Аню Ангелов ще направят обиколка на акостиралия кораб на Веонноморските сили на САЩ “Джон Хол”

Утре, 24 април (събота), министър-председателят Бойко Борисов ще посети Варна. Заедно с него ще пътуват заместник министър-председателят и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов и министърът на външните работи Николай Младенов.
В 10.00 ч. премиерът Борисов ще участва в церемонията по предаване на Област Варна на собствеността на стадион „Тича” и на спортния комплекс „Черно море”. Съоръженията бяха собственост на Министерство на отбраната, но с правителствено решение от 14 април 2010 г., поради отпаднала необходимост за ведомството, те се предоставят за управление на областния управител на Варна. На събитието ще присъстват министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков, министърът на отбраната Аню Ангелов, кметът на Варна Кирил Йорданов и областният управител Данчо Симеонов.
След церемонията, в 11.00 ч., министър-председателят ще отпътува за Пристанище Варна, Кей №7, където по покана на посланика на САЩ у нас Н.Пр. Джеймс Уорлик, заедно с министрите и представителите на местната власт, г-н Борисов ще направи обиколка на акостиралия кораб на Военноморските сили на САЩ „Джон Хол”.