Мъж-Водолей и жена-Рак

Това са два много различни, но взаимно допълващи се зодиакал­ни знаци. Колкото Телец е конкретен, дори материалист, толкова Во­долей отдава значение на духовното, на нематериалното. С мъж-Водолей няма да скучаеш. Той е пълен с идеи и с въображение. Бихте ли могли да канализирате качествата му, без да му отнемете свободата?
Мъжът Водолей е вечният младеж, който се стреми към незави­симост и свобода. Той обича да се отнасят с него майчински. С жената-Рак той ще се чувства сигурен. От своя страна, той ще направи живота и необикновен и изпълнен с изненади, но тя трябва да внима­ва – ако го лиши от свободата му, ще го загуби и повече няма да го види.
Емоционалният Рак обикновено дразни Водолей, като прави сек­са много важен. Водолей предпочита по-студени страсти и по-логич­но отношение. След време Водолей се чувства потиснат и започва да не харесва прилепчивата Рак. Госпожа- Рак се чувства пренебрегната. При тези два знака съществуват трудности при краткотрайна връзка и проблемен брак.
интелигентни, предпочитат другите дейности. Между тях не може да има нито възбуда, нито инициатива. И двете страни се нуждаят от по еротичен стимул. Скучната и практична Дева е критично настро­ена към експанзивния Водолей. Кратката връзка ще си отиде сама по себе си, а женитба може да съществува само при общи интереси из­вън секса.