Зодия Овен – Най-подходящи партньори

До 29,5 години най-подходящи партньори за Овена са хората от зодиите Лъв и Стрелец. Всички те са огнени знаци и 29,5 години са крайно неусмирими. Когато Ове­нът е минал тази възраст, хората под този знак започват постепенно да съзряват и стават по-уседнали, по-малко стремителни и избухливи, повече практични. В това време са съвместими с Телеца и Девата — двата земни знака, обла­даващи голяма практичност, черта, която не достига на Овена за да преуспява. След 29,5 години Овните стават по-малко егоцентрични: концентрират се в любовта и секса и започват да отправят енергията си към солидни придобивки и осигуровки.

На 41,5 години, което е половината от цикъла на Уран, Овните трябва да се контролират, тъй като имат много отрицателни черти, каквото е неумението им да довършат започнатото. В това време могат да бъдат съвместими с Везните и Близнаците.

До двадесет, двадесет и нещо години Овните търсят при­ключения и удоволствия. В съпружеския живот всичко ще е превъзходно, ако и двамата дълбоко са увлечени в постижението на съвместни цели. За Овена най-добрият период за удоволствия, приключения и сексуална съвме­стимост е до 21,5 години. След това възможността за стабилен сексуален живот нараства.

Защо не се научите да контролирате своето вътрешно «Аз»? Другите забелязват това и обръщат вашите слабости против вас. Защо не избягвате конфронтацията? Вие не разбирате, че носите със себе си недостатъците си, а после отново сте принуден и да застанете лице в лице с тях, при други условия вече.

Защо винаги трябва да излизате победители?

И накрая — защо звездите са ви направили толкова очарователни?