Жена-Водолей и мъж-Стрелец

Няма де е зле на господин-Стрелец да му бъдат отворени очите, ако по негов маниер, възторжено и безрезервно, се е влюбил в крех­ката, женствена и мълчаливо страдаща, сякаш родена под лоша звез­да госпожица-Водолей. Първо, тя е невероятно разсеяна и ако в началото това може да носи някакъв чар, то впоследствие започва да дразни,особено ако заживеят заедно. Но това все още е нищо. Жени-те-Водолей много често сменят мнението си, включително и за бра­ка, и за любовта. Жената-Водолей може да се раздели с някой мъж по най-невероятни причини – например, ако реши, че той е прекале­но добър съпруг и на нея и е скучно.
Но двамата ще се чувстват, общо взето, добре заедно, защото имат една обща черта – честни и открити са. Стрелец трябва все пак да знае, че ако улови госпожа-Водолей в лъжа, тя най-вероятно, просто не си спомня действителните факти.
Все пак, нека тя не забравя, че Стрелец, колкото и да е романти­чен, има темперамент, управляван от Юпитер, и в някои моменти е в състояние да се държи като гръмовержец.