Жената-Риби и нейният личен живот

Жената-Риби, управлявана от Нептун – планетата на красотата и мистерията, е крайно женствена, чувствителна, интуитивна и отзивчива. Нейните вътрешни или я правят симпатизираща на тревогите на другите. Тя никога не остава външен наблюдател и обикновено изглежда, че изпитва същото, което изпитва другият човек, отговаряйки на вътрешната истина повече, отколкото на външния вид. Никога не се опитвайте да я измамите. Тя има магическа сила да вниква в нещата. Поради нейната изключителна чувствителност е твърде бли-
зо до окултизма и може да стане добра гледачка, спиртист или медиум. Опитът и е показал, че тя има психически възможности да предсказва обстоятелствата. Няма съмнение, че и мъжете, и жените, родени под този знак, притежават способността да виждат бъдещето. Нейната мистериозност може да бъде притегателна. Вярно е, че тя има странни, загадъчни качества, които винаги привличат мъжете.
Тя е зависима и се залепя за мъжа, който е център на нейния живот. Жената-Риби изисква непрекъснато уверение в това, че е обичана. В замяна отвръща с всичко, с което е благословена нейната чувствителна натура. Положителните аспекти на нейния знак не са тези на действието, а тези на сънищата и на усещанията. Тя трепери в жестокия свят на конфликти и конкуренция. В борбата за власт нейният начин е обиколен. Тя има особен маниер да се прилепя към хората и по-специално – към влиятелните и важни хора. Тъй като изглежда едновременно невинна и безпомощна, тя провокира защищаващата сила у хората, за да получи помощ от мъжа, чията подръжка и е необходима. В този случай, тя няма да се поколебае да го ухажва. Тя разбира и практикува изкуството да използува тялото си, за да получава каквото иска.
Влюбва се много лесно и често се занимава с мистър Грешен, вместо с мистър Праведен. Даже когато е щастливо омъжена, нейните силни сексуални инстинкти я въвличат в извънбрачни афери. Нейните чувства са обикновено искрени и обясненията и в любов могат да бъдат деликатни, нежни и чаровни. Като правило, се омъжва за любезни, но и с ниска сексуалност мъже. Тя се чувствува в безопасност с тях, но в нейната фантазия мечтае за друг любовник, комбинация от лорд Байрон и сарацински пират, мъж с романтичен ореол, брутален и прям. Тя мечтае за този любовник от сънищата, който ще я отвлече от нейния инфантилен съпруг. Риби би впрегнала всичкия си женски чар, за да грабне интереса на един нов мъж. Това и помага да си докаже, че е сексуално привлекателна. Но тя често се плаши от мъжете, чийто интерес е предизвикала и се опитва да се оттегли от техните домогвания. Изключенията са, ако попадне на инфантилния тип мъже, от които няма причина да се страхува или, ако мъжът е от влиятелния тип, от който тя по някаква причина се нуждае.
Тя е актриса, която може да се пригоди към всяка роля. Тя може да играе толкова добре, че става трудно да се открие нейната истин-
ска личност под тази, чиято роля играе. Тя ще бъде нещастна, докато не успее да комбинира сексуалната си фантазия с действителността. Това често я води до групов секс. Може да видите Риби, работеща като гол модел, танцьорка в стриптийз, еротичен художник или писател на сексуални романи. Някои Риби стават проститутки. Те вярват, че служат на човечеството като предлагат сексуално удовлетворение на мъжете, които не могат до го получат по друг начин.
Въпреки всичко, жените-Риби могат да бъдат добри и любещи съпруги, тъй като притежават изключителното изкуство да правят заобикалящите ги щастливи. Добри домакини, те обичат децата, въпреки че имат тенденция да ги развалят. Много жени стават отлични лекари и сестри. За нещастие, нещо перверзно в техните натури ги кара да избират неподходящия тип мъж отново и отново. Понякога изглеждат склонни да се разочароват от любовните си афери. Това може да бъде опасно, тъй като техните действително балансирани натури не могат да издържат на дълги периоди от стрес и нещастие. Това може да ги доведе до нервна криза.
Те не са практични и малко разбират от парични въпроси. Дават всичко, за да купят нещо, което им харесва. Хората, които стоят под тях, ги привличат, защото те чувстват тяхната нужда от разбиране и помощ. Те биха направили добро на всеки, който ги помоли, при условие, че техните усилия ще бъдат оценени. Установяват много високи и често нереални мерки за тези, които са до тях и вярват в своите приятели абсолютно, докато не бъдат принудени от обстоятелствата да се откажат от тях. Тогава бъдете внимателни, защото могат да станат опасни.