Черно море и ЦСКА прогониха чайките

futbolЧерно море и ЦСКА опитаха да изгонят чайките от едноименния квартал във Варна. Безцелно блъскане на топката надалеч и нависоко, което със сигурност е стреснало пернатите над „Тича“, завърши логично 0:0. Съперниците имаха по две-три положения. Миро Манолов и Димов изтърваха за домакините. ЦСКА не уцели вратата, удари на Костадин Стоянов с глава облизаха гредите. 
Най-чистото положение окепази резервата Данчо Тодоров. При контраатака той подаде на единствения защитник на Черно море в пеналта вместо на чакащите на празна врата двама свои съотборници. Явно стреснат от боя, който варненци удариха на Черноморец в Бургас за купата, Любо Пенев отчете добра игра и увеличен актив. 
„Аз съм доволен от поведението на целия отбор. Съжалявам за 3-те точки, но все пак увеличаваме нашия актив с една“, сподели треньорът на ЦСКА. 
„Половината от първенството ще завърши след следващия кръг, пак ще е интересно след това, има отбори в челото, които искат да са първи. С оглед на показаното днес аз смело заявявам, че мога да бъда спокоен, но ще трябва да се развиваме нагоре“, добави още Пенев. „Отиваме в Лондон да се представим добре и да оставим едно добро впечатление, не сме обречени срещу Фулъм“.

в-к Стандарт