Чантите на известните

Ели Гигова предизвика завистта на светските дами в България, отново демонстрирайки безупречния си стил и показвайки високата си класа като притежателка на любимата марка чанти на модната икона Виктория Бекъм – Hermes Birkin. Младата дама и съпругата на Дейвид Бекъм дефилират с еднакви чанти от лимитираната серия на марката, от която има само няколко в света.

Ели имала щастието да направи изключително впечатление в централата на Hermes , за да получи модела на избраната от нея чанта. За да носиш Birkin понякога се налага да чакаш дори години, но Ели спечелила шанса си от „пръв поглед“.

Смята се, че марката Hermes Birkin десетилетия наред създават правилата в модата на чавтите. Има само една жена на земята, която притежава толкова екземпляри от чантата, че само общата им цена може да направи някого милионер. Разбира се, това е Виктория Бекъм.

Дамата, която близо 10 години преподава във „фешън университета“ дисциплината „Добър и скъп вкус“, притежава 100 броя от Hermes Birkin. Ели Гигова, поне засега, няма намерение да се конкурира с колекционерската страст на Виктория Бекъм, но много скоро можем да я видим в светските салони с нов модел Hermes Birkin. Сред щастливките, които притежават по няколко екземпляра от чантата, са още Джулия Робъртс и Кейти Холмс. /БЛИЦ