Чакам дете, призна Благо

futbol4Националът Благой Георгиев ще става баща! Слухът за беменноста на приятелката му Христина беше потвърден за „Стандарт“ от самия футболист. „Не е тайна, че чакам дете. Няма как да не съм радостен и развълнуван, но повече по темата за личния ми живот не искам да говоря. Когато рожбата се роди, ще говоря повече“, каза играчът на Терек и продължи по темата с очаквания трансфер в ЦСКА или в Рубин. „Знам за интереси и от двете страни, но нищо повече. След като мине и последният к2ръг от първенството, ще говорим. Нямам претенции дали ще е Рубин или ЦСКА. Ако пък не стане, ще изпълня договора с Терек. Не успяхме да се класираме за евротурнирите, а това означава, че не сме си изпълнили целта. И аз чух, че Петре се връща в ЦСКА, но питайте него. Той и Вальо Илиев и Забавник са много важна част от нашия отбор и те ще ни липсват“, добави Благо Георгиев.
Халфът остава оптимист за националния тим: „Всичко е чудесно. Завършихме по прекрасен начин годината. Убеден съм, че ще се класираме на европейското.“
Накрая Благо изрази убедеността си, че Славия ще стигне до евротурнирите. „Венци Стефанов. Той прави всичко по силите си да вдигне тима и да го закара в тройката. Убеден съм, че рано или късно бившият ми клуб ще изпълни тази цел“, завърши националът.
Димитър Пенев

в-к Стандарт