Цветните камъни хит този сезон

Днес като че ли дрехите и бижутата си смениха местата: блузите и роклите служат само за декорация на разкошните и оригинални украшения.

От една страна, за това способстват тенденции, диктувани от едноцветните и натурални платове, а от друга – желанието на дизайнерите да превърнат жените в прекрасни нимфи. Ерата на сдържаността и лаконичността отмина и настана време за отхвърляне на скромността.
Пластмасата, която беше толкова популярна за всекидневната бижутерия отстъпи мястото си на камъка, дървото, стъклото, метала и бисера.
Ако искате да сте в крак с модата, вие трябва първо, да попълните колекцията си от украшения и второ, да не се спирате само на традиционните пръстени, гривни и верижки от злато и сребро. Вие се нуждаете от големи изкуствени камъни с форма на цветя и плодове, кристали и всевъзможни абстрактни форми.

Ярките и цветни камъни, многоредовите гердани от мъниста с различни форми и оттенъци, етно дървени колиета, морските миди и т.н. ще променят вашия облик и ще ви направят неотразими.

Максималната оригиналност и разкош продължава при пръстените, гривните и дори ръкавелите. Последните преди се смятаха за напълно мъжки аксесоар, но днес това не е така. Ярките и необичайни ръкавели стоят необичайно и привлекателно върху строгите официални ризи.

Четете още във Fashion.bg