Хайди Клум не обича диетите

Германската топ манекенка Хайди Клум, която е майка на три деца и в момента отново е бременна, признава, че след раждане си възвръща манекенската фигура единствено чрез балансирано хранене и тренировки.

„Никога не съм се подлагала на диета. Задоволявам се с това да се храня балансирано, да спортувам, да играя с децата си, да се разхождам в парка, правя нормални неща. Никога те спазвам диети, но и никога не оставам на дивана, хранейки се с чипс и хамбургери. Смятам, че просто трябва да продължа да се занимавам с нещо“, обяснява Хайди, която само два месеца след раждането на сина си Хенри участва в ревю на марката Виктория Сикретс.

Въпреки че не обича да се подлага на диети, 36-годишната манекенка признава, че възнамерява да бързо да свали килограми след раждането. „Никога не съм се напрягала особено много, но смятам, че е по-добре да си възвърнеш фигурата веднага след раждането. Смятам, че ако запазя прекалено дълго време натрупаните излишни килограми по време на бременността, никога няма да успея да ги сваля. Никога не съм имала проблеми да си върна формата отпреди бременността и когато, то постигна, се чувствам по-добре. Мога отново да обличам нормални дрехи и това ме прави щастлива“, споделя Клум. /БГНЕС