Футбол: Преди мача Черно море – Левски

futbol2-1 (5)София. Отборът на Черно море е домакин на столичния Левски в двубой за Купата на България, окачествяван от повечето специалисти в страната като пряк спор за участие в евротурнирите през следващата година. Малко преди началото днес, което по програма трябва да е в 13:00 часа, от варненския тим загатнаха, че теренът, на който се предполага, че ще излязат двата тима, не се намира в оптимално състояние и по този начин поставиха началото на 1/8 финалната среща под въпрос.
Иначе от варненския клуб се заканиха, че ще направят каквото е по силите им, за да достигнат до „нещо повече” в мача, тъй като той се оказва един от малкото останали пред тима варианти, за участие в клубните турнири догодина.
За гранда Левски ситуацията не е много по-различна, като и „сините”, предвид на 5-ото си място в класирането на първенството на страната, ще търсят задължителен успех, тъй като опциите за тях малко по малко се изчерпват. Шампионите са без сериозни кадрови проблеми, преди началото на срещата, което според представители на клуба е предпоставка за един стойностен мач./Агенция „Фокус“/