Фирми за SOS на пътя

Фирми за SOS на пътя

Още в дните преди мобилните телефони, ако колата ви се е повредила на изолиран път и сте били далеч от телефонна станция (помните ли тези дни?), можеше да минат часове, преди ситуацията да се разреши.

В наши дни животът е малко по-лесен. Услугите за пътна помощ намаляват голяма част от стреса, който идва с повредата и те се разрешават само с едно телефонно обаждане. Когато колата ви се повреди на пътя, е добре да знаете, че може да потърсите услугите на пътна помощ. Ако имате телефона на надеждна фирма за пътна помощ, тя може да ви спести пари и неприятности в труден момент и да направи живота ви по-лесен и по-безопасен.

Повечето компании за SOS на пътя предлагат услуги за пътна помощ на всички видове МПС-та. Тяхната политика определя цените им. Въпреки че всеки план е различен, всички политики обхващат подобен списък на аварийни крайпътни услуги, включително теглене, изтощена батерия и помощ при заключване на превозното средство.

Тези фирми предоставят действителната помощ на място на шофьорите и то по всяко време на денонощието, седем дни в седмицата.

Когато се обадите за пътна помощ, диспечерът обикновено се свързва с най-близкия екип за пътна помощ с нужните ви услуги, който осъществява услуги по основна техническа помощ и теглене на превозното ви средство.

Фирмите извършват широк спектър от услуги, свързани с поддръжката на терен и евакуацията на леки и товарни автомобили. Можете да разберете приблизителните разходи за всяка ситуация на техния уебсайт, като посочите разстоянието, марката и модела на превозното средство, вида на възникналия проблем и вашия телефонен номер за връзка.

За да поръчате пътна помощ, попълнете заявление на уебсайта на избраната от вас компания или се обадете на посочените номера. Въведете номера на надеждна фирма за  SOS на пътя във вашия бележник и винаги ще бъдете подготвени за всякакви неприятни изненади!

Източник: patna-pomosht-24.com