Трио забива в Народния

conevЙордан Караджов ще дели култовото парче „Може би“ с Митко Цонев и Поли Генова на 25 декември в Народния театър. Триото е сред големите атракции в „Българската Коледа“, която БНТ и Нова телевизия организират всяка година по това време. Този път в благотворителното шоу водещите ще извисят глас в дуети и квартети с поп звезди. Митко, който навремето се пали по пеенето от караокето, започва усилено да репетира под критичния слух на съпругата си Мариана, която е пианистка. Всъщност асът в „В неделя с…“ се пробва като мощен вокал още в епохата „По света и у нас“. Майка му и баща му, Анахид Тачева и Коста Цонев, винаги го хвалят. На парти с приятели от поп гилдията дори прави дует с Богдана Карадочева и получава впечатляващи овации. На Искра Ангелова, която излиза в дует пак с Данчо за „Наследство“, и на Драго Чая, който ще моли Анелия с „Погледни ме в очите“, също не им трябват много репетиции. В час с певческото изкуство е и Радинела Бусерска, която ще сподели с Миро „Сбогом, моя любов“. На пианиста по талант Григори Недялков едва ли ще му се опъне дуетът с Невена Цонева „Детелини“. Дани Милев ще трябва да поработи със Свобода Маданска, Ели Гигова и Сашо Йовков върху песента „Приятели“.
Наско от Б.Т.Р. и момиченце от „Бон Бон“ ще хванат микрофоните за „Елмаз и стъкло“, Графа и Юлия Манолова излизат с Last Christmas, а Николина Чакърдъкова и Андрей Захариев – „Ах, къде си, мило либе“. 
Благотворителното шоу, което се провежда за седма година, е под егидата на президента Георги Първанов и ще бъде излъчено на живо по БНТ от 20 часа. Събраните средства са за лечението на болни деца и за купуването на медицинска апаратура и консумативи за нуждаещи се детски клиники и отделения. „Малките са ангели, които стъпват по земята. Ако с участието си помогна поне на едно дете, ще бъда безкрайно щастлива“, казва Радинела Бусерска. 
Искра КРАПАЧЕВА

в-к Стандарт