Трима известни на полицията с извършени от тях кражби са задържани при опит да проникнат в жилище на бул. “Мадрид”

Трима известни на полицията с извършени от тях кражби са задържани при  опит да проникнат в жилище на бул. “Мадрид”. С прокурорско разпореждане И.П./40г./, Ц.Г./38 г./ и М.И. /26 г./ ще останат в ареста за 72 часа. При задържането в И.П. е намерен специален набор за отключване на касови брави, а у Ц.Г.–шлосерски инструмент, пригоден за разбиване на брави. Работата по установяване и на други извършени от тях престъпления продължава.
Мярка “Задържане под стража” за 72 часа е наложена на 22-годишния Г.Т.. На 15 февруари при полицейска акция и последвала проверка, в управлявания от него автомобил “Сеат Ибиза” са намерени 15 пликчета с марихуана и 10 – с амфетамин. Задържаният е известен на МВР за хулиганство и разпространение на наркотични вещества. Работата по случая продължава.
При рутинна полицейска проверка служители на Първо РУМВР задържаха 25-годишния Н.Н. от село във Варненска област, който пребивавал в столицата без адресна регистрация. В него полицаите намерили 5 пакетчета с хероин, с тегло 1,54 грама. След доклад на материалите в СРП на задържания е наложена мярка за неотклонение за срок от 72 часа. Работата по случая продължава.