Транспортни и хамалски услуги, товарни превози за София и страната

Предлагаме изхвърляне на стари мебели транспортни  и товарни услуги на територията на София и спедиторски услуги за България.

Товарни превози.com разполага с богат опит,  нужното обурудване и работна ръка за извършване на различни  товаро-разтоварителни и транспортни дейности: преместване на мебели и други обемисти товари; доставка на всякакъв вид материали;  извозване и изхвърляне на строителни и битови отпадъци, електроуреди  и стари мебели.

Предлагаме преместване на дома и офиса,  транспорт за извозване на стари мебели, чистене на тавани и мазета, изхвърляне на строителни и битови отпадъци, доставка на материали. Почистване след смърт на апартаменти, мазета и тавани. Изнасяне и демонтаж на всякакъв вид покъщнина в София. Транспортно хамалски услуги от София до други градове и села.

Фирмата предлага много видове транспорт, фургони, брезентови конструкции, бордови и самосвали. Изхвърляме битови отпадъци на Суходол и строителни на Враждебна. Разполагаме с голямо количество чували, инструменти, лопати и колички с меки гуми. Работим в София и околностите за почистване и извозване на отпадъци или почистване след пренасяне или смърт.