Тотю Младенов ще връчи първите ваучери за обучение по ОП „Развитие на човешките ресурси”

totiu mladenovСофия. Mинистърът на труда и социалната политика Тотю Младенов ще връчи първите ваучери за обучение на кандидатите, пожелали да бъдат включени в Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” в събота, 19 декември 2009 г., в 11:00 часа, на информационния щанд в метростанция „Стадион „Васил Левски”, съобщиха от министерството. 
Всеки гражданин може да получи отговор на въпроса как да се възползва от програмата на 19 декември 2009 г., от 8:00 до 12:30 часа в три софийски метростанции. На тази дата в метростанциите „Стадион „Васил Левски” „Опълченска” и „Софийски университет „Климент Охридски” ще бъдат открити информационни щандове. На тях експерти от Агенцията по заетостта, Агенцията за социално подпомагане и Министерството на образованието, младежта и науката ще предоставят на гражданите практическа информация за програмата и възможностите й. 
Тазгодишното събитие за популяризирането на оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” цели да предостави информация за всички възможности, които програмата предлага и даде отговор на конкретни въпроси./агенция „Фокус“/