Топмоделът Силвия отказа на Армани заради ELLE

Снимка: ELLE

Една от най-скъпо платените в света родни манекенки отказа ангажименти за Армани заради българското издание на ELLE.

Топмоделът Силвия, която не излиза от дома си за по-малко от две хиляди евро на ден, хвана самолета от Ню Йорк за София.
Причината са снимките за новата корица на ELLE. На заден план останаха ангажиментите й за други модни гиганти като Triumf и Wolford, за които 24-годишната българка често дефилира и позира по бельо. Фотосесията й също е по бански, но не е заснета в топло студио, а на 5-градусови температури на кея на Панчарево, който успешно се превърна в морски пейзаж.

В новия брой на списанието Силвия е част от отбора на “Красивите екскурзоводи” – български топмодели, които разкриват къде са хитовите бутици, актуалните заведения и ресторантите с най-вкусна кухня в световните модни столици Париж, Милано, Лондон, Ню Йорк и Кейптаун.

В новия брой на ELLE има и ексклузивно интервю с българката Лаура Чуканов, която стана „Мис Юта“ и се класира четвърта на най-престижния конкурс за красота в Америка „Мис САЩ“. Пред българското издание тя признава за тежките моменти, когато се е притеснявала от произхода си, за гордостта, с която сега произнася името на родината, за приятелите й, които учат български и за живота й сред общността на мормоните.

Списанието избра да представи на своите читателки още най-актуалните дестинации за вълнуваща почивка, бански за всяка фигура, всеки стил и всеки джоб, мода от четири континента.

Специално за читателките на списанието главната редакторка на ELLE Великобритания Лорейн Кенди пресява най-доброто от новата мода и дава ценни съвети за шопинг и разходка в Лондон. Новият брой на списанието излиза на 20 май. /БЛИЦ