Тежък пътен инцидент е станал тази сутрин на околовръстния път на Троян

Тежък пътен инцидент е станал тази сутрин на околовръстния път на Троян. Според сигнала, получен в 8.10 часа, лека кола “Форд мондео”, управлявана от 36-годишна от Троян, на заледен участък е навлязла в  насрещната лента и се ударила в товарен “Мерцедес”. От размазващия удар водачката е изпаднала в кома, с опасност за живота е настанена в болница. Момиченцето й /7г./ е изхвърчало от колата и е загинало на място. Огледът на мястото на произшествието продължава и досега.
Катастрофа на пътя с.Драгомъж – Исперих е станала тази сутрин около 7.30 часа. Лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 32-годишен от селото, при движение с несъобразена скорост на заледен участък се позхлъзнал и завъртял няколко пъти, като ударил „Опел Вектра“. В опела са пътували петима: 24-годишният шофьор Р.С. от с.Долец, Дуловско не е пострадал. Починала е пътничката /50г./ от с.Долец, тежко пострадали са 39-годишна жена от същото село и 42-годишен от исперихското с. Тодорово, които са настанени в болницата в Исперих. Леко е пострадала е дъщерята /36г./ на починалата.
Полицията издирва водач на автомобил, блъснал човек и избягал. Инцидентът е станал тази нощ около 1.30 часа в пловдивското с.Йоаким Груево. Пострадалият С.Р./40г./ е откаран в болница. След оказаната му  медицинска помощ той е изписан за домашно лечение. Полицията издирва още един избягал след пътен инцидент шофьор. Вчера около 13.30 часа на ул.”Ландос” в Пловдив неизвестна кола е блъснала 12-годишния М.М. Детето е с охлузвания по тялото.