Стрелба по жена и дете в Ямбол

strelba, стрелба в ЯмболМъж стреля по жена и дете в Ямбол. От информацията, известна до момента, в Ямбол, преди час и половина, от лек автомобил „Лада” човек е започнал да стреля. При стрелбата са ранени майка и дете, детето е починало. Стрелецът е избягал от мястото на инцидента. Той е засечен в село Козаревец, на 20 км от Ямбол. Там мъжът застрелва чичо си. Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов заяви, че извършителят на тежкото криминално престъпление в Ямбол, е установен.

Установен е извършителят на тежкото криминално престъпление в Ямбол

Установен е извършителят на тежкото криминално престъпление в Ямбол, това съобщи за Агенция “Фокус” министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.
От информацията, известна до момента, в Ямбол, преди час и половина, от лек автомобил „Лада” човек е започнал да стреля. При стрелбата са ранени майка и дете, детето е починало. Стрелецът е избягал от мястото на инцидента. Той е засечен в село Козаревец, на 20 км от Ямбол. Там мъжът застрелва чичо си.
Благодарение на бързите полицейски действия, стрелецът е установен. По време на полицейското преследване той е катастрофирал. Мъжът е в тежко състояние и в момента го карат към болницата.
„При такива ситуации е много важно да се мобилизира ресурсът на министерството, за да може максимално бързо да бъдат задържани извършителите”, каза министър Цветанов

Отцепен е районът около мястото на стрелбата в Ямбол
Отцепен е районът около мястото на стрелбата в ямболския квартал „Хале”, предаде репортер на радио „Фокус”-Сливен. Полицейски екипи правят оглед на местопрестъплението. В момента тече разпит на предполагаем свидетел на инцидента. Около 18.00 часа пред блок в квартала са били простреляни жена и дете. Те са настанени в Спешен център.

Източник: Агенция “Фокус”