Споделете със света своите фотографии за Афганистан

Щабът на Обединеното съюзно командване на НАТО в Брунсум организира фотоконкурс  на тема „Афганистан е важен за нас”. Фотографиите трябва да бъдат оригинални и да са насочени към следните четири категории: „Красивият Афганистан”, „Народът на Афганистан”, „ISAF в действие”, или „Афганистанските национални сили за сигурност в действие”. Победителите в отделните категории ще бъдат определени чрез публично гласуване, като победителят във всяка отделна категория ще спечели дигитална камера. В допълнение на това най-добрите три фотографии във всяка отделна категория (определени от публиката) ще бъдат изпратени до жури, което ще определи носителя на Голямата награда. Той ще спечели дигитална камера на стойност приблизително 1 500 долара!

Това е възможност за военнослужещите, които ежедневно се стремят да подобрят условията на живот на афганистанския народ, да изведат на преден план предизвикателствата, пред които са изправени всеки ден и  да покажат успехите, постигнати от тях, да обяснят защо работата, която вършат, е така важна за тях.  Конкурсът предоставя възможност и на всеки отделен гражданин, който е открил красотата на Афганистан и неговия народ – или е видял смелите мъже и жени на многонационалните и афганистанските сили в действие – да сподели своята визия за Афганистан с целия свят.

Фотографиите трябва да бъдат изпращани по електронен път във версия с най-висока разделителна способност до организаторите на конкурса в Обединеното съюзно командване на НАТО в Брунсум на следния e-mail адрес: enter@afghanistanmatters.com

Уебсайтът http://afghanistanmatters.com съдържа конкретните указания за конкурса, съвети и професионални съвети, от които могат да се възползват фотографите, както и най-новата информация по конкурса.

Можете да отправяте въпроси, свързани с различни аспекти на конкурса, на електронния адрес: info@afghanistanmatters.com