Спират водата в някои столични квартали

София. В изпълнение на инвестиционната програма на „Софийска вода” се налага днес временно да бъде прекъснато водоподаването в квартал „Триъгълника” от 09.00 до 21.00 часа. Ако се наложи работата да продължи над 12 часа, ще бъдат осигурени водоноски на кръстовището на ул. „Майор Димитър Думбалаков” и ул. „Шибой”.
Във връзка с реконструкция на помпена станция Лозен на днес от 09.00 до 21.00 часа ще бъде прекъснато водоподаването в селата Долни и Горни Лозен. При продължителност на работите над 12 часа, ще бъдат осигурени водоноски пред църквата в Горни Лозен и на площада в Долни Лозен.
Строително-монтажни работи в ж.к. „Младост” ІА налагат днес да бъде временно спряна водата от 10.00 часа до 20:00 часа от двете страни на бул. „Цариградско шосе” в участъка между бул. „Христофор Колумб” и Самоковско шосе. Без вода ще бъдат и магазини „Метро” и „Технополис”. А ж.к. „Горубляне” ще бъде с понижено налягане. Ако е необходимо работата да продължи повече от 12 часа, водоноски ще бъдат осигурени на бул. „Цариградско шосе” срещу магазин „Метро” и в ж.к. „Младост” ІА срещу бл. 504./Агенция „Фокус“/