Спалнята – място за релакс и любов

Спалнята – място за релакс и любов в София

Обзавеждането на спалнята е може би най-личния процес от цялата работа по жилището ви. Това е мястото за релакс, след дългият работен ден, за почивка с любима книга в ръка и наслада на спокойствието и тишината. Но това е и мястото за романтика и уединение с любимия човек. Как да подберете мебелите и цветовете така, че да постигнете баланс и изберете най-доброто за вас? Спрете се на два основни цвята. Нека единият да е успокояващ, който действа отпускащо на вас и половинката ви. Подходящи за целта са синьото, лилавото, зеленото. За да внесете нотка романтика и енергия, добавете червени или жълти аксесоари. Те ще разчупят обстановката и придадат топлина и уют на помещението.

Основната мебел, от която имате нужда е спалнята. Нека тя бъде преди всичко удобна, с ергономичен матрак, който осигурява пълно спокойствие на тялото ви по време на сън. Едно нестандартно решение е кръглата спалня. Тя е изключително красива и удобна и говори за лукс, изящество и комфорт. Ако разполагате с голяма стая, това е правилното решение. Ако сте в старо жилище махнете старите мебели като си поръчате фирма за изхвърляне на легла, гардероби и други мебели. С поръчката на фирма за извозване на мебели Вие ще внесете много пространство в помещението и може да започнете да проектирате местата за новите мебели.

Гардеробът е другата задължителна мебел за вашата спалня. Всяка дама държи той да бъде достатъчно голям, за да побере тоалетите й. Осигурете място за него в стаята и се спрете на същия материал, от който е изработена спалнята ви. Ако можете, позволете си тоалетка или поне нощно шкафче. Една стилна етажерка за любимите книги на стената е добро решение.

Обърнете внимание на детайлите – красивите и ефирни пердета, придаващи уют, големите абажури, говорещи за стил, мекият килим, в който потъват краката ви. Красиви и стилни картини или гоблени, ще придадат изтънченост, а една леко приглушена светлина – романтика и топлина. Мебелите за спалнята трябва да са красиви и удобни, бъдете внимателни, когато ги избирате.