Спалното бельо - страхотен начин да разкрасите интериора на спалнята

Спалното бельо – страхотен начин да разкрасите

Спалното бельо – страхотен начин да разкрасите интериора на спалнята

Спалното бельо е един страхотен начин да разкрасите интериора на вашата спалня и да постигнете желаната атмосфера на релакс и хармония.

Цветовете и щампите, в които са решени различните спални комплекти са от решаващо значение за промяна на визията на това помещение. Те трябва да бъдат отлично съобразени с общия облик на декора и да го балансират и допълват. Можете да използвате всякакви ярки детайли, ако си падате по цветния дизайн и дори да заложите именно на контраста като средство за постигане на по-голям визуален интерес.

Когато избирате материите и цветовете, не се страхувайте да експериментирате, разбира се, в случаите, когато интериорът на спалнята позволява това да бъде направено. Така например, можете да изберете два комплекта спално бельо, които са издържани в подходящи за съчетания шарки и да ги използвате в комбинация.

Това е подход, при който няма как да не се постигне по-богато разнообразие – просто съчетайте долния чаршаф на единия комплект с покривалото и калъфките за възглавници от другия. Ще се учудите, колко красота и цвят може да добавите по този начин към вашия декор, особено, ако цветовете са контрастни.

Друг начин за постигане на по-голям ефект е да се съчетаят отново два различни комплекта спално бельо, като единият от тях е едноцветен, а другият – с пъстри щампи.

Черното бельо също изглежда много стилно и с него могат да се правят разнообразни съчетания, но внимавайте при покупката му, защото ако тъканта не е с достатъчно високо качество, има голяма вероятност цветът да избледнее по-бързо, отколкото сте очаквали.

Основното правило, от което трябва да се ръководите при избора на спално бельо е то да се съчетава по най-добрия начин със стила на вашата спалня.

На пазара има огромно разнообразие както по отношение на цветовата палитра, така и по отношение на принтовете, така че, едва ли ще бъдете особено затруднени в избора.

Източник: spalno-belyo.com