Софка Маринова не е приматът, за какъвто се представя

Да е циганка за нея е въпрос на патриотична гордост. Че е „проста”/по собствените й думи/ – също не е проблем, а се оказа и предимство. Най-голяма радост обаче на Мис Естеството на природата е нейният късмет. Прелюбодейката най му се кефи и хич не е суеверна да парадира с него. И как иначе, щом в един глас и наши, и ваши , и техни – всички, като наговорени, думат: „Софчето, та Софчето”. В най-актуалната си публична изява – ВИП Брадър, голямата певица не се забърка в нито една интрига и в изпълненията си хвърли жар, с която можеше да стопи и айсберг..

„Имах 3-4 срещи и с продуцентите. Обясняваха ми как щяло да бъде за децата по домовете, да помагаме за благотворителност и как мога да се покажа в друга светлина, та да ме харесат още повече хората“, разказва ромската перла, която действително се оказа по-достойна българка от редица други.

Признава, че и преди е отделяла суми и дрехи, дори от сценичния си гардероб, за нуждаещите се, но никога не е парадирала с това. Защото вярва в приказката „Хвърли зад теб, за да намериш пред теб./Клюки.нет