София Борисова представи колекцията си в Барселона

София Борисова – дизайнерката на модна къща Романтика, представи новата линия Elianna Moore на изложение в Барселона.

Колекцията, която ще има премиера през септември в България, е за 2010 година и включва 68 булченски и 36 официални тоалета.

На представянето в Барселона, за да подкрепят София Борисова и Андрю Исалт – собственик на марката, бяха дошли Оливие Назард представител на Miss Kelly-Paris и Стефан Низард собственик на The Group. След Барселона София и Андрю презентираха новата марка на сватбеното изложение в Есен, Германия

Дизайнерката на Романтика успя да отскочи и до Италия, където бе специален гост на представянето на новата колекция на Еди Кей. Около 500 гости в италианския хотел „Принципи ди Савоя“ аплодираха тоалетите на световния дизайнер за 2010 година.

Колекцията Elianna Moore се състои от 68 сватбени тоалета по дизайн на София Борисова и 36 официални по дизайн на Андрю Исалт. Собственик на марката е светвно известния дизайнер Деметриос.

Материите са естествени, леки и ефирни – носещи усещането за нежен допир до тялото, испанска тафта, шифон, органза, бродерии в сребро обшити с кристали и камъни Сваровски.

Цветовете са екрю, тюркоаз, кралско синьо, сребристи нюанси, както и преливащите цветове от по-светло към по-тъмно.

Тоалетите са допълнени с дълги колани.

При сватбените рокли се залага на секси линия, придаваща женственост, прилепнали до над ханша силуети, а надолу разкроена линия. актуалните материи са шантунг, коприна, ефектни дантели и бродерии везани със сребърни и златни нишки. Комбинацията от златна коприна със сребърен колан е хит за следващата есен.

/ Actualno.com