Семеен скандал с последвал побой завърши със смърт на един от участниците

Две жени са настанени в болница с опасност за живота; повече подробности за случая ще бъдат оповестени на брифинг от 11 часа в областната дирекция в Търговище

Към 7,15 часа в поповското с. Ломци, пред дома на 56-годишния С.А. възникнал скандал между Б.М./56г./ и 54-годишната му съпруга Ф.А. Пред дома бил брат й С.А. – собственик на къщата, по-късно излязла и неговата съпруга – 53-годишната М.А. Разразилият се битов скандал между роднините прераснал в сбиване и Б.М. нанесъл на останалите участници удари с метална тръба. Всички те са с различни наранявания. Пострадалите са откарани в болниците в Търговище и в Разград, като по пътя за лечебното заведение С.А. е починал от раните си. Двете жени са приети за лечение с опасност за живота.
Б.М. е задържан в РУ на МВР-Разград на основание чл. 63. ал.1, т. 1 от Закона за МВР. Служители на сектор “Криминална полиция” в ОД на МВР-Търговище и на РУ “Полиция”-Попово продължават изясняването на случая на място. Извършва се оглед, предприети са процесуално-следствени действия.