Светият Граал лежи под Странджа

graalСветият Граал се намира в България. Чашата на Христос всъщност е програма за спасението на човечеството. Посветен българин ще намери реликвата, която ще ни покаже как да се опазим от предстоящите катаклизми. Това тръби бившият военен и специалист по секретни кодове полк. инж. Пейчо Тодоров. Ловецът на митове от Велико Търново през годините е имал достъп до секретна информация за НЛО на територията на България и Русия и всички тайни операции на тогавашната власт за търсене на древни съкровища.
Благодарение на своите способности на дешифровчик инж. Тодоров е определил мястото на реликва, за която самата Ванга приживе говореше. 
„Преди 2300 години, когато Александър Македонски завладява Египет, едно от най-големите богатства на фараоните се оказва скрито в нашите земи. В Странджа и сега стои някъде огромен каменен саркофаг, донесен дотук с керван от камили. Духовно обаче не сме се развили достатъчно, за да можем да го намерим и да разберем какво се крие в него“, разкрива инж. Тодоров. 
През 70-те години Людмила Живкова беше мобилизирала армия от археолози, които търсеха гробницата на египетската богиня Бастет именно в Странджа. Екипът се е съветвал и с петричката пророчица баба Ванга. Тогава тя казала, че българите са много древен народ с мисия. За това цял свят ще научи, когато на едно място „земята се отвори“.
Според полк. Пейчо Тодоров там лежи каменната плоча. С древни букви е изписана историята на човечеството и как да се спасим от предстоящия Армагедон. Може би това е българският Граал или нещо друго, но то няма да бъде открито от познатите на всички археолози, а щял да го намери озарен човек. Бившият военен изпрати писмо до президента на САЩ Барак Обама, в което го информира за летящ към Земята астероид.

в-к Стандарт