Рокля за всеки вкус

Помислете си как искате да изглеждате: нежно цвете, изящно бижу или богиня? Вие можете да постигнете всичко това с помощта на роклите, които се предлагат през този сезон. Основното правило е да носите дрехи от естествен материал, които са в ярки цветове, като можете да използвате класическите варианти. Дизайнерите съветват да се доверите на традиционното и да не експериментирате със съчетанията розово и червено или зелено и синьо.

Дамите, които обичат щампи, имитиращи шарките по кожата на животните, ще бъдат напълно удовлетворени: те отново са на мода. Освен стандартните леопардови петна, отпечатани върху плата, можете да си изберете и рокля с изображение на самия представител от семейство котки.

На по-нежните госпожици се предлага друг вариант – ярки летни пеперуди, разположени в гънките на тънката ефирна коприна. Или макове, лилии, рози и гладиоли в естествена величина или минимизирани, в сдържани оттенъци или пъстър вариант. Тази рокли се допълват с колани в тон с основната окраска.

Ако не сте толкова романтични, но обичате екзотичните мотиви, можете да носите свободни и дълги сукмани с турски рисунки, индийски теми или сцени от живота на ацтеките.

Никога не престават да бъдат модерни и геометричните фигури. Но не трябва да забравяте, че обикновените кръгове и сложните конструкции от паралелепипеди, трапец и овали са подходящи за правата рокля.

Актуални са и платовете, които наподобяват неравномерни или плавни преходи от тъмносиньо към светлосиньо, с неясни линии и очертания – всичко това, което прилича на първата детска рисунка.

Възползвайте се непременно и от платовете със златистите или сребристи отблясъци, които в страстните летни нощи ще подчертаят вашата изящност и изтънченост. /Actualno.com