Психосексуална характеристика – зодия Рак

Ракът е най-безпорядъчният във връзките знак. Промен­лив в настроенията, той лесно може да се окаже заплетен в интригуващи сексуални подвизи. Никакви форми на поло­вия акт не са му чужди. На жените от тази зодия им харесва да се държат майчински с мъжете. Ракът управлява гърдите и затова особено го възбужда тази част от тялото. Мъжете Раци често ги привличат по-възрастните жени, с майчинско отношение. Раците имат силен контрол над поло­вите органи и са способни дълго време на интензивна любов­на игра. И мъжете, и жените обичат ласките.

На жените от тази зодия им харесва ролята на малко наивно момиче, което завладява разпътните мъже, макар в действителност да са на седмото небе от радост, когато съблазняват и изпитват осбено еротично удоволствие да се преструват, че се разделят с девическата си невинност.

Ракът е зодия от извънредно срамежливи хора, които в отделни случаи отиват до другата крайност в секса и играят агресивна, властна роля, понякога стигат и до сади­зъм — словестен и физически.

Ракът е майстор на несексуалните маневри. Настоява за твърди правила от своя партньор, които сам не винаги може да изпълни. Никоя друга зодия не е способна на такава фалшива добродетел. Що за сърцераздирателна маска — влажни, печални очи — която Ракът може да си надене: момченце, което са го обидили и наскърбили.

Разбира се, Ракът отделя сума време на уютната домаш­на обстановка и търси верния мъж (жена). Но веднъж сигнал до това, той тайно намира удоволствие в разврата.

По природа е много материалистичен. Съзнавайки силата на вещите, след скандал Ракът обикновено прави подаръци на любимите си.

Ракът — това е виновният мъж, който, върнал се от пътешествие, носи на жена си скъп подарък. Това е винов­ната жена, така добре си поживяла, докато мъжът й е в командировка, а когато той се връща, вижда, че цялата къща е почистена, приготвено му е любимото ястие, жена му е ходила на фризьор и сега го приветствува на прага с прегръдки, целувки и с невинна детска усмивка. Раците са победители в изкуството на несексуалните маневри.

Правете така, че да се чувствате млади! Раците богот­ворят младостта. Много мъже раци един-два пъти в месеца боядисват и фризират косите си, правят масаж на лицето и почистват кожата си.