Разтърсете сексуалния си живот с нов матрак

Коя е най-добрият матрак за секс? В това ръководство, ще се погледнете в някои от най-добрите матрак, който ще ви направи Адонис или Афродита този начин ще накара партньора ви да поиска да остане не само през нощта, но и през деня с вас в леглото.

Разбира се, някои интересни факти за сънищата, както и някои фактори, които могат да бъдат от решаващо значение за вас. Имайте предвид, че няма да се разхождаме в много техническите подробности, за целта е по-добре да помислите за тези точки, когато купувате матрак в допълнение към това как той би се отразил на сексуалната ви активност.

Едно проучване в САЩ показва, че 2 от 3 американците мразят матрака си често заради него се лишават от сън. По този начин, ще ви накараме да забравите за неудобните места и ситуации, включително баня, пода, асансьора и т.н. Но това не е най-лошата част. От направеното проучване се оказва се, че 6 от 10 американци жадуват за повече сън, отколкото за секс.

Ефективността в леглото зависи до голяма степен от избора на матрак

Сега си представете – хъркането. А сега си представете фактор, който се грижи за тайната на красивата кожа. Тъжно, но истина, проучванията показват, че стария матрак намалява подскачащия ефект и може да доведе до лошо изпълнение. Матрак използван повече от 5 години може да намали нивото на оргазъм.

Най-добър матрак за секс – речник на Критерии, за които трябва да помислите:

Отзивчивото легло

Колко лесно матракът се настройва спрямо тялото ви, докато се движите. Матраци, които реагират бавно може да ви накара да се чувствам като в бърз пясък. Идеалните матраци са от луксозна серия Бахама Тед и се движат с вас, като същевременно осигурява стабилна основа.

Подскачането

Лекото и плавно подскачане е добър ефект и ще накара всеки да се чувства част от своя матрак, за разлика от твърдата основа, която просто поглъща въздействието. Много потребители обичат подскачащи легла, тъй като им помагат за поддържане на ритъма на определени позиции по този начин увеличава насладата.

Шум

Макар и силен, вие със сигурност не искате вашият матрак да крещи с вас. Трябва да има определено количество и идеалният матрак за секс ще ви помогне да поддържате дискретно обслужване чрез абсорбиране на енергията и поддържане на ниски нива шум.

Трайност

Трайността на вашия матрак със сигурност може да бъде тествана по време на покупка. Ако вашият матрак може да издържи на „приключения“, без да се счупи, то той е издръжлив.

Подкрепа

Точно както някои позиции се различават, вашият матрак трябва да е в състояние и да има стабилна подкрепа. Най-добрият секси матрака ще поддържа отлично ниво при налягане и директно по краищата на матрака.

Комфорт

Комфортът е сред най-известните критерии, без които не може тялото. Някои от най-добрите матраци са тези, които поставят минимално натоварване на колене, ръцете, бедрата и т.н., и позволяват на потребителите да държи позиция за известно време, без да се чувстват неудобно.

Най-добрите матраци за секс са онези, които са достъпни онлайн. Не всяка добра компания за матраци може да предложи такива. Конструкцията на матрак, бобината на строителството и намотка в матрака не само осигуряват добра подкрепа, но и опияняващи моменти.