Прически "Антикриза"

Световно известни стилисти и родни шоумени забавляваха и обучаваха 500 професионални фризьори под мотото “Антикриза”. Организатор на проявата бе италианското дружество “Christian of Roma Group”.

Семинарите бяха в Пловдив и София с основен лектор известният стилист Саверио Палма. По атрактивен начин виртуозът на ножиците демонстрира пред 500 професионални фризьори последните методи за трайно къдрене и за изправяне на коса, обясниха от италианското дружество. Представена беше новата колекция “Метаморфози” на модния гигант BES от Милано.

Саверио Палма е познат на българската публика от шоу-спектаклите си в рамките на Италианския фестивал на красотата и прическата, който се провежда всяка пролет и есен в Международен панаир – Пловдив. Сред българските лектори в обученията бяха Ани Стоянова, Гергана Томова, Малина Дреникова, Румяна Китипова и Марио. Своя професионален опит на сцена представи и Георги Георгиев – Жоро Ефекта, възпитаник на модната школа на BES. Като представител на българския екип на козметичната компания, той ще присъства на ексклузивно представяне на най-новата колекция на BES в италианския град Ричоне през октомври тази година. /БЛИЦ