Привлечете внимание

Дами, ако искате да привлечете вниманието в нощен клуб или да зарадвате приятеля си е време да оставите джинсите, тениската и маратонките настрана и да се подготвите за вечерта. Ето как ще се превърнете в провокативна мацка!
Неща, от които ще се нуждаете:

-къса рокля
-къса пола и изрязано потниче
-мрежест чорапогащник
-обувки на висок ток
-повдигащ сутиен
-самочувствие

Изберете най-подходящата и провокативна визия, която да отговаря на вашия тип тяло и на чертите ви. Ако се чувствате
удобно в къса рокля, купете си точно такава. Потърсете модел над коленете и с голямо деколте.

Облечете си една секси къса пола. Потърсете си такава с леопардова или зеброва щампа. Също така може да съчетаете пола в един цвят с по-шарен топ.

Погрижете се деколтето ви да е достатъчно дълбоко и полата да е възможно най-къса, защото това е ключът! За целта си купете хубав повдигащ сутиен, който да привлече вниманието към вас.

Допълнете външния си вид с нещо, което ще събере погледите – мрежест чорапогащник. Проверете дали цвета му пасва на цялостната ви визия.

Купете си обувки на висок ток. Изберете си такива, които са над 6 см. Сега само гледайте как на мъжете ще им потекат лигите и ще обръщат глави след вас – нова, провокативна и секси!

Запомнете, че трябва да излъчвате увереност. Тя винаги е секси!

Не забравяйте да се гримирате и да си направите прическа преди да излезете. Няма смисъл да се гласите, ако косата ви е рошава, а пък и малко грим не би ви навредил. /Figurata.com