Премиерът излиза на мач срещу СПИН-а

lekarstva2Премиерът Бойко Борисов ще бори СПИН-а с футбол. Генерала ще излезе на демонстрационен мач срещу чумата на века днес в 10,30 ч в столичната зала „Христо Ботев“. Борисов ще поведе със себе си здравния министър Божидар Нанев, спортния Свилен Нейков, както и популярни лица от българския шоубизнес. Стратегията им за двубоя ще чертае треньора на националите от САЩ’94 Димитър Пенев. Противниковият отбор пък ще е съставен от спортни журналисти от различни медии, а като техен играещ треньор ще се изяви Вили Вуцов. 
В премиерския тим ще участва още екзекуторът на петлите Емил Костадинов, както и легендите на ЦСКА и Левски Радослав Здравков и Божидар Искренов. Тв гилдията ще е представена от водещите Ники Кънчев и Димитър Павлов. В благотворителния двубой ще участват и Наско и Слави от БТР, Дичо, Спенс, както и Влади Въргала. 
Входът за срещата ще е свободен, като на всички гости ще бъдат раздавани рекламни материали за анти СПИН кампанията. Пред зала „Христо Ботев“ ще има и подвижен лекарски кабинет, където всички желаещи ще могат да си направят безплатен тест за заболяването. По данни на здравното министерство, у нас в момента има около 4 хиляди заразени със смъртоносното заболяване, като 3 хиляди от тях не знаят за това. 
Теодора Йолчева

в-к Стандарт