Пребиха манекенка с бухалки

manekenkaЧетирима мъже с бухалки пребиха като куче звездата от сериала „Хотел България“ Десислава Зидарова. Мелето се разигра около 21,30 ч в събота вечерта в тузарския столичен кв. „Лозенец“. 29-годишната актриса, модел и бизнес дама, тъкмо заключвала лъскавия си козметичен салон, когато биячите наизскачали зад гърба й и почнали да я налагат. 
Красавицата е с два счупени крака, пукнато ребро, разбита долна устна и избит зъб. Не е ясно кой е поръчал нападението над Зидарова, както и кои са биячите. 
Дамата има две деца от бившия си приятел Веселин Янев, който държи столичната дискотека „Ескейп“ и е съдружник в още няколко заведения. Бизнесменът е известен с прякора Весо Парцала и има едни от най-лъскавите коли в столицата. 
В нощта на инцидента заедно със Зидарова бил и 24-годишният фризьор Миро, който също отнесъл няколко тупаника от мутрафоните. „Ето ви чантата ми, спрете да ме биете“, пищяла Деси. Виковете на жената разтърсили тихата софийска уличка и на помощ веднага й се притекли съседи, които звъннали на телефон 112. Докато униформените пътували към местопрестъплението, Деси изпаднала в несвяст, смляна от побоя. Нейна приятелка я качила в автомобила си, а минути преди да потеглят към „Пирогов“, дошъл и бившият мъж на актрисата Веселин Янев. На път за здравното заведение Деси дошла в съзнание и успяла само да промълви: „Нямам представа кой ме нападна, не ги познавам, а и не съм се карала с никого“. 
В „Пирогов“ Зидарова казала на лекарите, че й липсва и дамската чанта. След лекарски преглед фризьорът Миро е пуснат за домашно лечение, но състоянието на Деси е много тежко. Вчера лекарите й оперираха десния крак. Минути след като излезе от операционната, екип на „Стандарт“ видя младата жена. Долната устна на красивата актриса бе силно отекла и след като зърна фотообективи, тя се скри под чаршафа и отказа да говори. Засега състоянието й е стабилно и няма опасност за живота й. 
Биячите не са избрали случайно деня, в който да посегнат на Деси. Салонът й за красота се намира в кооперация, която е под видеонаблюдение. На входа на сградата има и портиер. В събота и неделя обаче охраната е в почивка. 
До преди няколко месеца Деси се движела с охрана и в момента МВР изяснява какво е наложило моделката да бъде под зорките очи на гардове.
Това не е първият инцидент за актрисата от сериала „Хотел „България“. През юни тя даде поводи на светските клюкари да злословят, тъй като се появи с шина на парти в нейния собствен салон за красота Nail Bar. 
Съседи разказаха, че салонът се върти от майката на актрисата – Димитринка Кирова. Г-ца Зидарова само финансирала проекта и идвала много рядко за някоя процедура и всеки път със суперскъпи джипове. За последно блондинката се появила с жълто „Порше Кайен“. Злите езици в квартала шушукат, че салонът й бил само за престиж и едвам успявал да събере пари за наема и заплати на персонала. Затова и през месец-два фризьорите се сменяли. 
Десислава Георгиева

в-к Стандарт