Полковник пише на Обама за Армагедон

pismoПисмо до американския президент Барак Обама изпрати преди два месеца търновецът полк. инж. Пейчо Тодоров, но още няма отговор. Може би в момента Обама е събрал своя екип от учени, които анализират данните на българския им колега. По-вероятно е обаче Тодоров да не „открива Америка“. Янките отдавна знаят за съществуването на няколко опасни астероида. Астрономи твърдят, че дори в момента на небосклона всичко да е спокойно, мощните телескопи няма как да засекат космически агресор, идващ откъм Слънцето. Тунгуският метеорит, който сравни със земята хиляди хектари в Сибир, не е бил забелязан поради същата причина. 
За това силно притеснен офицерът от резерва моли първия човек в САЩ да защити Земята от идващ към нея астероид. Според полк. Тодоров тази летяща към нас скала е с големина 10 км и е един от трите фактора, които могат да унищожат планетата в близко бъдеще. 
„През последните години НАСА изучава орбитите на големите астероиди в Космоса и за тази цел са отпуснати четири милиона долара. Моят въпрос към г-н Обама е дали е възможно научната общност на двете суперсили – САЩ и Русия, да се обединят и мобилизират в изграждането на ракета прехващач, която да отклони астероида. Знам, че една такава ракета струва 10 млн. долара, затова съм убеден, че двете страни трябва да се мобилизират като за война“, пише полковникът, който е бил шеф на Военния архив във Велико Търново. Според полк. Тодоров големите суперсили трябва да спрат да се занимават с Иран, чиито ракети са с малък обсег на действие, а да пренасочат всичките си средства към разработването на космически ракетен щит, който да отведе далеч от орбитата на Земята метеорита. 
„Занимавам се с чиста наука и нищо друго. Предвижданията ми са плод на изчисления и на дългогодишни наблюдения на повтарящи се събития“, обяснява инж. Тодоров. Боляринът е известен човек не само сред военните, но и сред цивилните. Той е единственият полковник, който е освободен със заповед, изпратена по факса. Преди девет години се скарал с началниците си, защото не бил съгласен военният архив да се прехвърли към държавния и го уволнили. След службата той помагал на баща си, който бил на легло, а междувременно успял да прочете всичката преводна литература, достъпна и секретна, свързана с военни тайни, проучване на космоса и НЛО. Няма шифрован текст, който днес може да се опре на бившия военен със специалност криптиране на данни. Докато бил под пагон, той работел в Завода за запаметяващи устройства. Основната му задача била да следи процеса на работа на техниката, която се произвежда за кодиране на секретна информация. Именно със своите способности, анализирайки древните писания, полковникът е успял да „погледне“ далеч в необитаемия космос и в нашето минало. 
Тодоров е категоричен, че Светият Граал се намира у нас. Информацията, закодирана в реликвата, ще спаси света и страната ни от предстоящите катаклизми, описани в Библията и в предсказанията на древните египтяни. Според тях сериозното изпитание за човечеството ще дойде някъде между 2055-2060 г. Но това няма да е краят на света. 
В близките години според Тодоров ни предстоят големи открития, свързани не толкова с техническия напредък, а с духовния. „В най-скоро време на планетата ни ще се установи нов ред и той ще бъде продиктуван не от опасността от войни, а от духовното просветление на всички“, убеден е великотърновецът. Въпреки че той не е набожен, смята, че всички хора по Земята ще се обединят и религиозно в името на оцеляването ни като вид. Ако сега не се направело нищо, за да съхраним планетата, след 20 – 30 години ще е много късно, обяснява бившият военен. Една от най-големите изненади ще бъде, че Бин Ладен ще подаде ръка на Обама в името на бъдещото ни оцеляване. Според инж. Тодоров терористът вече е осъзнал грешките си и в съвсем скоро време ще се покае и извини с видеопослание по арабската телевизия. Иначе всички силни страни вече са осъзнали, че опасността не се крие тук, на планетата, а ще дойде от космоса и ще можем да я спрем само ако сме единни.
Иван Иванов

в-к Стандарт