Полицията продължава издирването на 7-годишния Веселин Игнатов

Отново умоляваме гражданите, които разполагат с информация за детето, да сигнализират на телефони 166, 112, 9820838, 9826034 или в най- близкото районно управление на МВР

Полицията продължава да полага усилия за откриването на 7-годишния Веселин Димитров Игнатов. Предприети са всички необходими действия, ангажиран е значителен ресурс, постъпилите сигнали от граждани се проверяват своевременно. Заместник-министър Павлин Димитров и заместник-директорът на СДВР комисар Стоян Велчев запознаха родителите на момчето с направеното до момента. Същевременно беше подчертано, че към всички случаи на издирване служителите на реда подхождат с еднаква ангажираност и отговорност.
На срещата присъстваха още съветникът на премиера по социалните дейности и правни въпроси Деяна Костадинова, председателят на Държавната агенция за закрила на детето Надя Шабани и Владислава Цолова, член на Управителния съвет на Национален алианс “Усмихни се с мен”.
Веселин Игнатов е от София, с последен адрес в Нови Искър, в неизвестност от 11 часа на 27 април. Той е висок около 130 см, със светло кестенява, къса коса. Бил е облечен със синьо шушляково яке, долнище на червен анцунг, сива блуза и обут с бежови обувки. Момчето страда от аутизъм, изглежда по-голямо от възрастта си, но почти не говори.
Отново умоляваме гражданите, които разполагат с информация за детето, да сигнализират на телефони 166, 112, 9820838, 9826034 или в най-близкото районно управление на МВР.