Полицията издирва непълнолетна от Врачанско

Илияна Илиева е в неизвестност от 19 декември миналата година

Полицията издирва Илияна Бисерова Илиева /17г./ от село Горно Пещене, община Враца. До този момент е установено, че тя живеела в София с мъж, за когото се предполага, че е бил неин сводник. Илияна попаднала в полезрението на органите на реда след проведена от столичната полиция операция. Тя била задържана за проституция, отведена в дом за временно настаняване на малолетни и непълнолетни, откъдето на 19 декември я взела майка й. Двете отишли на Централна автогара – София за да вземат влака за родното си село, но под предлог, че е гладна, тийнейджърката отишла да си купи закуска и повече не се върнала. Месец по-късно – на 18 януари, майката подала сигнал за изчезването на дъщеря си в районното управление в Монтана.
Илияна Илиева е с нормално телосложение, висока около 160 см, с мургаво продълговато лице, черна коса и кафяви очи. Девойката няма документи за самоличност.
Умоляват се всички, които имат информация за момичето, да се обадят на тел. 166, 982 08 38, 982 74 57 или в най-близкото районно управление.