Полицията издирва мъж, извършил измама в Пловдив

Мъж бе заловен непосредствено след извършен от него грабеж в Пловдив тази нощ. В 1.50 часа на ул. ”Вратцата” автопатрул на Шесто РУ засякъл С.С./22г./. Пловдивчанинът, който е известен на полицията и осъждан, току-що бил издърпал златен синджир от врата на 61-годишен мъж. С.С. е задържан в ареста за 24 часа.
Двама мъже, направили опит да откраднат дизелово гориво от товарен автомобил в  складова база “Цигарена фабрика” на ул. ”Рогошко шосе”, са задържани от полицията. Д.С./56г./ от Скутаре и П.Д./51г./ от Рогош се придвижвали с л.а. “Ланчия Дедра”. В колата били намерени седем туби от 10 и 11 литра, 4 самоделни ключа тип “щперц” и гумен маркуч с дължина 150 см.
Полицията издирва мъж, извършил измама в Пловдив. Вчера непознат, представил се за директор на агенция “Митници”- Пловдив, посетил ректор на колеж в областния център, предложил му изгодна оферта за компютри на учебното заведение, които той щял да достави срещу капаро от 10 000 лева. След като получил парите мнимият митнически началник буквално изчезнал – не отговарял на телефоните, които оставил за връзка, не доставил и техниката в уречения час. Едва тогава ректорът се усъмнил и потърсил помощ в полицията.